Команда

Неможливе ми робимо відразу, чудеса - протягом трьох днів.

Режисер

Тоня Ноябрьова

Молода українська режисерка, яка до цього виступала у ролі режисера та сценариста короткометражок, телепроектів, кліпів.

«Герой мого часу» — дебют Тоні перший повнометражний ігровий фільм.

Фільмографія:
2018 — «Герой мого часу», художній фільм
2015 — «Все добре», короткометражний фільм
2014 — «Одеса», короткометражний фільм
2012 — «День незалежності», короткометражний фільм
2008 — «13 місяців» / співрежисер
 
Серед знятих кліпів:
Скрябін — Квінти, Говорили I курили, Мiсця шасливих людей, Перший медляк
Pianoбой — Родина

Оператор

Тато Котетішвілі

Грузинський оператор з нестандартним візуальним баченням. Закінчив Державну вищу школу кіно, телебачення і театру імені Леона Шиллера у Лодзі, Польща (PWSFTViT).

«Працював над фільмом «Сліпі побачення» (2013), нагородженим на Berlinale, Sofia IFF, Tokyo IFF, Montreal Festival of New Cinema та ін.

Фільмографія:
2018 — «Герой мого часу», художній фільм
2013 — «Сліпі побачення», реж. Леван Когуашвілі - оператор
2012 — «Кавун» / короткометражка - режисер
2011 — «Невидимий кордон», реж. Храфсона Хаукура Маргеїра / документальний короткометражний фільм - оператор

Режисер монтажу

Тамуна Карумідзе

Талановита грузинська режисерка, режисерка монтажу та акторка.

Її фільм про свободолюбивих скейтерів з грузинський вулиць «Коли земля здається легкою» нагороджений на фестивалях у Амстердамі, Мексиці, Мінську та Тбілісі.

Фільмографія:
2018 — «Герой мого часу», художній фільм
2015 — «Коли земля здається легкою», реж. Саломе Мачаідзе, Тамуна Карумідзе, Давід Месхі - режисер, режисер монтажу, оператор
2013 — «Згин на моїй ковдрі» - режисер монтажу
2006 — «Trigger Tiger» реж. Саломе Мачаідзе - режисер монтажу
2003 — «Бандити», реж. Зази Русадзе - режисер монтажу

Продюсери

Анна Паленчук

Продюсер, яка зняла першу на українському ринку офіційну ко- продукцію — фільм «Eastalgia» (Україна/Сербія/Німеччина). Засновниця компанії «435 FILMS» (Україна). ЇЇ фільми були представлені на Berlinale, PÖFF, TIFF, IDFA, Karlovy Vary International Film Festival, Odessa International Film Festival.

Має багаторічний досвід у продюсуванні реклами, телепроектів, радіоконтенту, анімаційних та документальних фільмів.

Фільмографія:
2018 — «Герой мого часу», художній фільм
2017 — «99 SONGS», Індія, реж Вішвеш Крішнарамуті
2016 — «WINNER», Індія, реж, Гопічанг Малінелі
2016 — «Маріуполіс» реж. Мантас Кведаравічюс (світова прем’єра Berlinale ), документальный фільм
2016 — «Рідні» реж. Віталій Манський (TIFF,IDFA), документальный фільм
2014 — «Сашка», серіал/100 серій
2012 — «Eastalgia» Україна/Сербія/Німеччина, реж. Дар’ї Онищенко

Микола Конопелько

Продюсер, співвласник компанії Creative Boutique Films, власник групи компаній Creative Boutique group.

Має багаторічний досвід у продюсуванні реклами, телепроектів, радіоконтенту, анімаційних та документальних фільмів.

Фільмографія:
2018 — «Герой мого часу» художній фільм
2015 — «Дніпропетровськ. Знову і назавжди», документальний фільм
2014 — «Наша Надія». реж Володимир Тихий, документальный фільм
2010 — телевізійне гумористичне шоу «Українські нові новини»
2008— анімаційний серіал «Comedy Club UA»

Виконавчий продюсер

Поліна Бушинська

Продюсер, засновниця компанії «Up Ua Studio» (Україна). Має різноманітний досвід у виробництві повнометражного та короткометражного кіно, також є досвід у дистрибуції українського кіно та організації різних кіно заходів, премє’р та іншіх подій.

Фільмографія:
2018— «ІМАН» - продюсер, «В радості і тількі в радості», «Герой мого часу» – реж. Тоня Ноябрьова, «5 Баксів», «Родинна справа» - виконавчій продюсер
2017 — «Кава по колу», «Батьківській день», «Трахтіміровська історія» - продюсер, «Герой мого часу» - виконавчій продюсер, «99 Songs»реж. Вішвеш Крішнарамуті film service (Індія) - лінійний продюсер
2016 — «Окупація» - лінійний продюсер, «Подорож»,«Віддача» -, «Чемпіон», «Синагога» - виконавчій продюсер, «Гніздо горлиці» - директор промотору, «Вісім» - дистриб’юто
2015 — «Маріуполіс», реж. Мантас Кведаравічюс - проджект менеджер, «Люби мене», «Моя Русалка, моя Лореляй», «Загублене місто», «По той бік», «Крим, як це було» - дистриб’ютор
2014 —документальний фільм «Наша Надія», співорганізатор проекту «Тиждень українського кіно на підтримку Олега Сенцова» ( Україна, Грузія, Німеччина), проект «Кінокухня»
2013 — замдиректор серіала «Сашка»